Udstillere - Boligforeningernes Dag

 

Boligforeningernes Dag er lige om hjørnet. Derfor bruger vi den næste dage på at opsummere de vigtigste ting, så I kan blive helt klar til messedagen.

Udstillere på messen 

Messen er en direkte adgangsbillet til et hav af viden, når mere end 125 udstillere  står klar til at dele deres erfaring og ekspertise med jer. Udstillerne kommer alle fra brancher, der er relevante for boligforeninger.

Find en udstiller 

Det er muligt at finde de mange udstilleres standnumre ved at søge dem frem under ‘udstillere’. Ligeledes kan standnumrene findes i Messemagasinet, hvor det står angivet på udstillernes artikler.

Standoversigt

Når I har styr på standnummeret på den udstiller, I gerne vil besøge, kan I nemt finde frem til dem via standoversigten i Messekataloget. Har du ikke allerede Messekataloget, bliver det også udleveret til alle besøgende ved indgang sammen med Messemagasinet.

Book et 1-til-1 møde 

Det er muligt at booke et 1-til-1 møde med udstillerne på messen. Et 1-til-1 møde giver dig mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have til udstilleren i forbindelse med netop din boligforening. Mødet kan bookes på bfdag.dk.

 

RELATEREDE INDLÆG

Konferenciers og oplægsholdere

  Boligforeningernes Dag byder på mange prominente talere, der vil gøre jer klogere på relevante emner for boligforeninger. Mange temaer vil derfor blive dækket i

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box