Aktiviteter til Boligforeningernes Dag  - Boligforeningernes Dag

Aktiviteter til Boligforeningernes Dag 

For at få noget ud af et oplæg kræver det, at man er modtagelig for ny viden. For at det er muligt kræver det, at man ind imellem får genopladt batterierne. Til Boligforeningernes Dag vil der være forskellige aktiviteter, som deltagere såvel som udstillere kan nyde godt af i løbet af messedagen.

Petanque

Brunata inviterer messens besøgende til et slag petanque og gårdhygge på messen. Det traditionelle franske kuglespil har vundet indpas i mange københavnske baggårde og vil derfor også være at finde ved dette års messe. Under hele dagen vil der løbende blive afholdt konkurrencer med spændende præmier og udfordringer for alle. Tag din nabo eller andre fra din boligforening med og få en snak over et spil petanque. 

Social og praktisk på samme tid

Nortec åbner deres eget fællesvaskeri til Boligforeningernes Dag for at vise, hvordan et attraktivt, bæredygtigt, funktionelt og omkostningseffektivt vaskeri kan se ud. Her kan du hyggesnakke med din nabo, læse en bog eller nyde en kop kaffe. Se hvordan jeres fællesvaskeri kan forene det sociale med det praktiske.

Legeplads for børn

Boligforeningernes Dag er ikke kun for voksne – børn er også mere end velkomne. På messen inviterer PlanLeg barnlige sjæle en tur forbi deres store legeplads. Her kan I også få inspiration til, hvordan jeres gårdmiljø kan forvandles til en skøn oase for boligforeningens unger.

Workshops 

Har man bare lyst til at suge så meget viden til sig, som muligt, kan man med fordel vælge at deltage i oplæg, der indebærer aktiv deltagelse for at få lidt afveksling fra lytningen. På Torvescenen bliver der for eksempel afholdt forskellige workshops. Det er vores konferencier, Mads Boserup Lauritzen, der er tovholder mens 10-20 deltagere fra publikum får muligheden for at arbejde sammen med oplægsholderen. I Netværksloungen bliver der i løbet af messedagen afviklet fire netværkssessions med deltagere fra forskellige boligforeninger. Et nyt emne for hver session skal give afsæt for en god dialog, hvor I kan lære af hinandens erfaringer og oplevelser med livet i boligforeningerne.

 

RELATEREDE INDLÆG

Konferenciers og oplægsholdere

  Boligforeningernes Dag byder på mange prominente talere, der vil gøre jer klogere på relevante emner for boligforeninger. Mange temaer vil derfor blive dækket i

Udstillere

  Boligforeningernes Dag er lige om hjørnet. Derfor bruger vi den næste dage på at opsummere de vigtigste ting, så I kan blive helt klar

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box