Anne Glad og Carsten V. Jagerkilde byder velkommen - Boligforeningernes Dag

Anne Glad og Carsten V. Jagerkilde byder velkommen

Boligforeningernes Dag 2023 indledes med en åbningstale af Hovedscenens konferencier Anne Glad, der er kendt som livsstilsekspert i DR-programmet Kender du typen? Anne Glad vil byde velkommen i selskab med direktør for Min Boligforening og arrangør af Boligforeningernes Dag, Carsten V. Jagerkilde. 

Her vil de gennem samtale gøre os klogere på, hvad det vil sige at være aktiv i en boligforening, og hvordan formålet med Boligforeningernes Dag netop er at gøre bestyrelsesarbejdet nemmere.

Carsten V. Jagerkilde har med Min Boligforening en mission om at levere viden, inspiration og netværk til bestyrelserne i andels- og ejerboligforeninger. 

Anne Glad har selv erfaring med rollen som bestyrelsesmedlem i en boligforening og er derfor klar over, hvilket vigtigt og ofte krævende stykke arbejde, medlemmerne påtager sig.

Hun vil derfor i sin åbningstale komme ind på, hvilke typer det er, der vælger at prioritere deres tid til dette arbejde. I bedste Kender du typen?-stil vil Anne Glad gøre os alle sammen klogere på, hvad der kendetegner denne type. 

Åbningstalen finder sted kl. 10 på Hovedscenen.

RELATEREDE INDLÆG

Vi ses på lørdag!

Så er det på lørdag d. 4. marts, at Boligforeningernes Dag 2023 løber af stablen. Dørene åbner kl. 9:00 og der er gratis adgang –

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen på fredag med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link