Bestyrelseserfaringer i rampelyset på Torvescenen - Boligforeningernes Dag

Bestyrelseserfaringer i rampelyset på Torvescenen

Boligforeningernes Dag præsenterer i løbet af messedagen inspirerende oplæg af relevante oplægsholdere på messens to scener: Hovedscenen, hvor Anne Glad er konferencier og Torvescenen, hvor Kristine Virén er konferencier. 

På Torvescenen kan I opleve dem, der er allertættest på arbejdet i boligforeningerne, nemlig bestyrelsesmedlemmer og -formænd.

De enkelte boligforeninger gemmer nemlig på gylden viden. En gylden viden, der ligger i de erfaringer, som bestyrelsesmedlemmer og -formænd har samlet gennem deres dedikerede arbejde med boligforeningens projekter og beslutninger. Disse erfaringer gavner ikke blot internt i den enkelte boligforening. For når de deles med andre, forvandler de sig til en stor ressource til glæde for andre boligforeninger. Ved at dele vores udfordringer, sejre og smarte løsninger med hinanden, får vi skabt en fælles vidensbank, som de besøgende kan drage nytte af i deres eget bestyrelsesarbejde.

Derfor er det på Torvescenen erfaringsdeling og dialog, der er i højsædet, når oplægsholdere i løbet af dagen gør os klogere på emner inden for temaet fremtidens boligforening. Oplæggene vil tage udgangspunkt i erfaringer fra konkrete sager, som andre boligforeninger kan lære en masse af. Der vil til alle Torvescenens oplæg være rig mulighed for publikum at stille spørgsmål og tage del i samtalen. 

Oplæg og samtaler på Torvescenen vil blive faciliteret af vores medarbejdende vært og konferencier, Kristine Virén, der er formidlingschef hos Videncentret Bolius og blandt andet kendt fra DR-programmet Hammerslag. Kristine Viren har derfor meget relevant og spændende erfaring at trække på, når hun med sit venlige, imødekommende og interesserede væsen hjælper oplægsholdere og publikum igennem dagen.

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en