Bliv klogere på fremtiden for energiproduktion i boligforeninger - Boligforeningernes Dag

Bliv klogere på fremtiden for energiproduktion i boligforeninger

På Torvescenen kan I høre oplæg om fremtidens energiproduktion fra Gorm Lykke Østergaard, der har stået i spidsen for et ambitiøst energiprojekt i den almene forening Louiselund i Hørsholm.

I oplægget vil Gorm Lykke Østergaards dele sin viden og erfaring med, hvordan moderne teknologier som solceller og vindmøller kan bruges til at producere bæredygtig og økonomisk fordelagtig strøm.

Den almene forening Louiselund er et eksempel på, hvordan boligforeninger kan bidrage til miljøet og samtidig tilbyde deres beboere billigere energi. Oplægget giver jer mulighed for at udforske, hvordan I kan være med til at spille en vigtig rolle i en mere bæredygtig og økonomisk levedygtig fremtid for alle.

Hør oplægget og få viden om de praktiske aspekter ved implementeringen af bæredygtige energiløsninger og få inspiration til at komme igang med projekter i jeres eget forening.

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en