Boligforeningernes Dag 2021 aflyses. Ny dato i 2022. - Boligforeningernes Dag

Boligforeningernes Dag 2021 aflyses. Ny dato i 2022.

Messen og hele Danmark er stadig ramt af corona pandemien.

Hvad betyder 2021 aflysningen?
”Corona pandemien raser stadig og med de gældende restriktioner er en afholdelse af Boligforeningernes Dag ikke realistisk i 2021″ udtaler arrangør Carsten V. Jagerkilde. Han fortsætter “Vi ønsker at afholde messen på det rigtige tidspunkt, som er tidligt forår før boligforeningerne afholder deres årlige ordinære generalforsamlinger. Derfor afholdes messen nu lørdag d. 26. februar 2022”.

Heldigvis har alle vores bookede oplægsholdere sagt ja til den nye dato ligesom hele Danmarks Peter Mygind fortsat vil være messens konferencier og styre oplæggene igennem på Hovedscenen. Mads Lauritsen fra TagTomat vil lede Torvescenen med workshops og inddragende oplæg.

“Vi glæder os til en indholdsrig dag med masser af fagligt input fra dygtige og inspirerende oplægsholdere og med masser af fagligt dygtige udstillere, der kan bidrage til mere viden og inspiration til de besøgende boligforeninger. Vi ses lørdag d. 26. februar 2022.” afslutter Carsten V. Jagerkilde fra Boligforeningernes Dag.

RELATEREDE INDLÆG

COVID-19 og Boligforeningernes Dag

Interview af projektleder Anders Cruse, Forum København om sikker afvikling af messer og COVID-19 retningslinjer. Vi har talt med Anders Cruse, Projektleder hos Forum København,

Mød Peter Mygind på Hovedscenen

Hele Danmarks Peter Mygind er konferencier og moderator på Hovedscenen, hvor I kan opleve foredrag, debatter og oplæg indenfor en bred vifte af emner. Peter

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box