Brunata: Det åbne forum skaber den gode dialog - Boligforeningernes Dag

Brunata: Det åbne forum skaber den gode dialog

I landets boligforeninger skal der jævnligt træffes beslutninger om vedligehold og optimering af foreningens bygninger. Derfor kan der være mange fordele i at få rådgivning fra en af branchens leverandører. Elizabeth Kjeldsen og Carsten R. Larsen, hhv. Key Account Manager og Solution Engineer hos Brunata, ser frem til at tale med bestyrelserne til Boligforeningernes Dag.

Brunata er en dansk virksomhed, som har mere end 100 års erfaring i at levere forbrugsregnskaber og løsninger, der optimerer boliger og bygningers energiforbrug. Med de mange års erfaring har Brunata en stor viden om markedet – og det er netop denne viden, som Brunata glæder sig til dele med boligforeningerne til Boligforeningernes Dag.

Regler om fjernmåling

Noget der bliver talt meget om i disse år, er EUs EED-direktiv – Energi- og Effektivitetsdirektivet.  Direktivet fastslog i 2020, at alle manuelle forbrugsmålere skal være skiftet ud med fjernaflæsning senest i 2027. Det er et tiltag, som skal gøre vores fremtid grønnere, og som samtidig gør hverdagen lidt nemmere for beboerne.

“Fjernaflæsning gør, at beboerne får bedre adgang til deres data – de får bedre indsigt i, hvor meget vand og varme de bruger. Det gør beboere meget mere bevidste om deres forbrug,” fortæller Carsten R. Larsen, Solution Engineer hos Brunata.

Den oplyste bestyrelse

Ikke alle boligforeninger er bekendte med de nye regler – og med god grund. Mange bestyrelsesmedlemmer arbejder frivilligt og har ikke nødvendigvis samme adgang til den nyeste viden, som erfarne fagfolk har.

“Vi ved godt, at målerne blot er en lille del af foreningens arbejde, og at mange måske ikke tænker så meget over lovkravene bag,” fortæller Elizabeth Kjeldsen, Key Account Manager hos Brunata, og fortsætter: “Men EED rammer alle boligforeninger, og det er vigtigt, at bestyrelsen er orienteret. Den snak får vi bl.a. mulighed for at tage med dem på messen.”

En dag med boligforeningerne i centrum

Både Elizabeth Kjeldsen og Carsten Rudkjøbing ser frem til at tale med bestyrelsesmedlemmerne til Boligforeningernes Dag.

“Messer afholdes ofte på hverdage, hvor bestyrelsesmedlemmerne ikke nødvendigvis har tid til at deltage. At messen ligger på en lørdag giver forhåbentlig mulighed for at endnu flere kan komme med,” fortæller Elizabeth Kjeldsen.

Netop det åbne forum med mange aktører fra branchen samlet på ét sted ser Brunata frem til på messen.

“Vi plejer at have mange gode dialoger på messen. Vi får sat ansigt på hinanden, og det giver bare en bedre kommunikation fremadrettet,” fortæller Carsten R. Larsen.

 

Du kan møde Brunata på stand G2 og G3 og høre deres oplæg på Torvescenen kl. 14.30. Læs i øvrigt denne artikel og meget andet i Messemagasinet

 

 

 

RELATEREDE INDLÆG

Områder og aktiviteter

Boligforeningernes Dag er indholdsrig, og I får derfor en gennemgang af de forskellige områder, I kan besøge. Få i øvrigt det store overblik over, hvad

Konferenciers og oplægsholdere

  Boligforeningernes Dag byder på mange prominente talere, der vil gøre jer klogere på relevante emner for boligforeninger. Mange temaer vil derfor blive dækket i

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box