En messe med målrettet viden til boligforeninger - Boligforeningernes Dag

En messe med målrettet viden til boligforeninger

Den rette rådgivning er nøglen til det gode foreningsliv. Det mener Tonni Nielsen, der er Business Area Accounting Director i Azets. 

På Boligforeningernes Dag kan I møde vores sponsor, det teknologidrevne konsulenthus Azets. Med nøglekompetencer inden for økonomi og jura hjælper Azets Ejendomsadministration rigtig mange boligforeninger i Danmark.

Målrettet vejledning 

En bestyrelse og en beboer har ikke nødvendigvis brug for samme rådgivning. Derfor er det nødvendigt, at en administrator både er i kontakt med bestyrelse og beboere og samtidig er i stand til at give den optimale vejledning inden for forskellige områder.

”Hos Azets er der altid flere personer koblet på de enkelte foreninger. Nogle er bedst til at løse de daglige problemer, der måtte være hos den enkelte beboer, nogle er bedst til at styre foreningsdemokratiet, og så er der andre, der er bedre til at rådgive om økonomien,” fortæller Tonni Nielsen. 

De gode kontakter

Ligesom Azets vægter, at der skal flere personer til for at give den optimale vejledning til den enkelte forening, så er gode relationer og det rigtige netværk også vigtigt for foreningerne og beboerne selv. 

“Foreningsarbejdet byder på mange forskelligartede opgaver. Derfor er det vigtigt, at man som bestyrelse anskuer opgaverne ovenfra, så sammenhængene ikke overses”, fortæller Tonni Nielsen. 

Med mange forskellige opgaver og projekter i en forening er det altså afgørende at kende til rådgivere og leverandører inden for et bredt spektrum af brancher. Netop derfor ser Tonni Nielsen også vigtigheden i Boligforeningernes Dag, hvor foreninger let kan skabe kontakt til relevante fagfolk. 

Foreningsdemokrati i fokus

Til en velfungerende forening hører et velfungerende foreningsdemokrati – det vil altså sige en forening, hvor alles stemmer lyttes til, tages højde for og vægtes ligeligt. Mens nogle foreninger har et yderst velfungerende foreningsdemokrati, er der andre, der halter efter, fortæller Tonni Nielsen og tilføjer, at oplysning og viden derfor er helt afgørende. 

Af samme grund håber Tonni Nielsen, at mange foreninger har lyst til at deltage i Boligforeningernes Dag. 

Et rum for erfaringsdeling

Til Boligforeningernes Dag er Azets blandt andet sponsor for Netværksloungen. Her vil de dagen igennem skabe et rum, hvor bestyrelser kan møde hinanden og dele erfaringer om arbejdet i bestyrelsen og driften af en boligforening

Mød Azets i Netværksloungen til Boligforeningernes Dag.

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en