Få et gratis eksemplar af Håndbogen på Boligforeningernes Dag - Boligforeningernes Dag

Få et gratis eksemplar af Håndbogen på Boligforeningernes Dag

Kom forbi Min Boligforenings stand, der er arrangør af Boligforeningernes Dag, og få et gratis eksemplar af Håndbogen med hjem. 

Til sidste års messe var efterspørgslen på Håndbogen enorm, så i år tager vi endnu flere med!

Håndbogen er et opslagsværk, der er fast inventar i mange bestyrelseslokaler. Den indeholder mere end 50 artikler fordelt på over 300 sider. Håndbogen er inddelt i 20 sektioner med et bredt spektrum af emner, der går lige fra Tag, tagterrasse og tagbolig til Ejendomsadministration og jura. Emnerne har alle stor relevans for bestyrelserne i boligforeningerne – uanset om man er ny eller erfaren i rollen som bestyrelsesmedlem. I Håndbogen 2024 er årets trendsektion Fremtidens bæredygtige energiløsninger, hvor man blandt andet kan læse om Københavns Kommunes solcellepulje. 

Formålet med Håndbogen er at bidrage med konkret viden og inspiration til bestyrelserne i andels- og ejerboligforeninger. Håndbogen kan bruges som et opslagsværk, der således gør det mere simpelt at finde netop den viden, man har brug for i sin boligforening. På den måde hjælper Håndbogen med at klæde bestyrelserne på til de udfordringer eller kommende projekter, de måtte have.

Så besøg Min Boligforenings stand på Boligforeningernes Dag og få dit gratis eksemplar af Håndbogen med hjem. Vi ser frem til at dele værdifuld viden og inspiration med jer!

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en