Få inspiration og ny viden til Boligforeningernes Dag - Boligforeningernes Dag

Få inspiration og ny viden til Boligforeningernes Dag

Energibesparelser, bæredygtige tiltag eller mere fokus på fællesskab i jeres almene forening? Til Boligforeningernes Dag kan I få viden om de nyeste løsninger og produkter til boligforeninger.

Det hele samlet under ét tag
Som driftschef eller beboerdemokrat i en almen forening er der meget at holde styr på og meget viden at sætte sig ind i. Om man er ny eller erfaren på området kan det være svært og tidskrævende at finde relevant viden og inspiration til arbejdet i afdelingen. Måske står I og mangler viden om, hvilken ladeløsning, der vil passe til jeres afdeling? Eller savner I inspiration til, hvordan I kan styrke fællesskabet og beboerdemokratiet, så flere beboere vil deltage til afdelingsmøderne? 

Til Boligforeningernes Dag er al den viden og inspiration samlet under ét tag. Her kan I både finde konkret viden til de udfordringer, I står overfor lige nu, men også finde inspiration der kan skabe stor værdi for jeres afdeling i fremtiden eller blive præsenteret for produkter, der kan gøre hverdagen og driften lettere. 

 

Følg udviklingen med den nyeste viden
I et samfund i konstant udvikling, hvor både klima- og energikrisen stiller store krav til nytænkende løsninger, må boligforeningerne også følge med. Det kræver, at man har adgang til den nyeste viden, så de løsninger, der bliver lavet, er for i morgen og ikke i går. 

Det er netop den nyeste viden, der er i højsædet til Boligforeningernes Dag, hvor en lang række udstillere og oplægsholdere vil dele ud af deres viden og erfaring. Her kan I blandt andet høre oplæg om de nyeste, bæredygtige løsninger på markedet og få et indblik i fremtidens sunde boligforening. I kan også møde mere end 100 udstillere, der inden for deres respektive brancher står klar med en masse ekspertise, der klæder jer på til at træffe de rigtige beslutninger for jeres afdeling og for fremtiden.

RELATEREDE INDLÆG

Vi ses på lørdag!

Så er det på lørdag d. 4. marts, at Boligforeningernes Dag 2023 løber af stablen. Dørene åbner kl. 9:00 og der er gratis adgang –

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen på fredag med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link