Opsummering: De vigtigste ting at have styr på inden messen - Boligforeningernes Dag

Opsummering: De vigtigste ting at have styr på inden messen

Indgang

Dørene til Boligforeningernes Dag åbner kl. 09:00. Her vil vores messecrew stå klar til at tage imod jer i indgangen til Forum. Ved indgang til messen udleveres et adgangskort samt en goodiebag, der blandt andet indeholder Messemagasinet og Messekataloget.

I messemagasinet finder I både uddybende artikler om oplægsholdere, sponsorer og konferenciers, men også en masse artikler fra udstillerne. Messekataloget er til gengæld din guide på messen, der både byder på standoversigt, info om aktiviteter og scener og det fulde program for hele messedagen.

ID-nummer

Når du tilmelder dig messen på bfdag.dk, bliver du samtidig tildelt et ID-nummer. Dette nummer skal vores messecrew bruge i indgangen til messen, så de kan printe jeres adgangskort samt registrere ind- og udgang. Du finder ID-nummeret på din profilside på bfdag.dk.

Husk din favorit

På bfdag.dk har du mulighed for at vælge dine favoritoplæg og -udstillere. Det giver dig mulighed for at holde overblik over messen og planlægge din dag. Du udvælger dine favoritter ved at markere stjernen ud for oplægget eller udstilleren. Gør du det, dukker oplægget eller udstilleren op på din liste ‘mine favoritter’ på din profilside.

Connect efter messen

Udstillere kan bede om jeres ID-nummer for at få adgang til jeres navn og e-mail adresse for en opfølgende kontakt efter messen. Ombestemmer man sig, kan man på sin profilside på bfdag.dk tilbagetrække tilladelsen.

Farvel og tak 

Kl. 17:30 er der gårdfest ved Torvescenen. Her kan I nyde en gratis øl eller sodavand og vende dagens indtryk med hinanden. Kl. 18:30-19:00 rundes dagen af, og I kan gå fra messen med ny viden og inspiration til kommende projekter i boligforeningen.

 

RELATEREDE INDLÆG

Områder og aktiviteter

Boligforeningernes Dag er indholdsrig, og I får derfor en gennemgang af de forskellige områder, I kan besøge. Få i øvrigt det store overblik over, hvad

Konferenciers og oplægsholdere

  Boligforeningernes Dag byder på mange prominente talere, der vil gøre jer klogere på relevante emner for boligforeninger. Mange temaer vil derfor blive dækket i

Udstillere

  Boligforeningernes Dag er lige om hjørnet. Derfor bruger vi den næste dage på at opsummere de vigtigste ting, så I kan blive helt klar

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box