Fremtidens generationer i boligforeningen - Boligforeningernes Dag

Fremtidens generationer i boligforeningen

På Hovedscenen kan I møde fremtidsforsker, Anne-Marie Dahl, der med over 20 års erfaring med fremtidsscenarier og strategiske processer sætter spotlys på interaktionen mellem generationerne i boligforeningerne. 

Anne-Marie Dahl er fremtidsforsker hos Futuria og har en uddannelse i både psykologi og statskundskab som den eneste fremtidsforsker i landet. Det gør hende særligt god til at se, hvordan samfundsudviklingen påvirker både mennesker og organisationer. 

Med sin deltagelse til Boligforeningernes Dag giver hun et dybdegående indblik i, hvordan fremtidige generationer vil forme og blive formet af boligforeningernes strukturer og fællesskaber.

“Der er en tydelig ændring i den måde, unge mennesker engagerer sig i deres boligområder. Vi har tidligere organiseret os på en måde, hvor både arbejde, familie og bolig var meget stationært og struktureret. Den unge generation er vokset op meget mere individualistisk, med et mere fleksibelt mindset og en trang til at forandre noget her og nu.”
– Anne-Marie Dahl

Det er vigtigt at sætte fokus på samarbejde mellem generationerne for at kunne drive sunde foreninger både nu og i fremtiden. Gennem Anne-Marie Dahls oplæg til Boligforenignernes dag opfordres der til et nyt niveau af gensidig forståelse og samarbejde mellem generationerne i boligforeningerne. Hendes perspektiver skitserer ikke kun de aktuelle tendenser, men peger også på måder, hvorpå disse forskelle kan forenes i en harmonisk og dynamisk fremtid for boligforeningerne.

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en