Greenpipe: Derfor er Boligforeningernes Dag vigtig - Boligforeningernes Dag

Greenpipe: Derfor er Boligforeningernes Dag vigtig

Siden 2010 har Greenpipe renoveret faldstammer med relining-metoden i boligforeninger med fokus på høj kvalitet, bæredygtighed og beboerservice.

”Nogle af de kunder, som vi er gladest for, er andels- og ejerboligforeninger samt almene boliger,” fortæller Søren Ibsen. Med mere end 10 år i branchen kender han til alle de mekanismer, der er i foreningerne. Og det er vigtigt, når man samarbejder med boligforeninger, som Greenpipe gør hver dag.

Samarbejde i højsædet

Ejendommens drift og vedligeholdelse klarer ikke sig selv, så samarbejde er i højsædet, når bestyrelser står overfor forskellige projekter i foreningerne. Og det vil Greenpipe gerne støtte op om med deres sponsorat af Boligforeningernes Dag.

”Man har jo et ansvar for ret store værdier, og dem skal man passe på. Det er det, som bestyrelsen har forpligtet sig til – at varetage ejendommen på bedste vis,” fortæller Søren Ibsen.

God kommunikation og beboerservice

”Drift og vedligeholdelse af ejendomme er jo et kæmpe område at blive klog på, og vi kender og respekterer de lange processer, der kan være i forbindelse med projekter i boligforeninger,” fortæller Søren Ibsen. Hos Greenpipe lægger de derfor vægt på at opretholde god kommunikation med både bestyrelse og beboere.

”Alle vores medarbejdere er trænede i at gå ind i nye lejligheder hver evigt eneste dag. Vi gør meget ud af, at vi træder ind i beboernes hjem på en respektfuld måde og at opretholde en god dialog,” fortæller Søren Ibsen.

Fra idé til vedtagelse af projekt

Der er mange skridt fra en idé til vedtagelsen af et projekt på generalforsamling, og typisk kræver det planlægning i god tid. ”Når man venter for længe med for eksempel at renovere faldstammer, får man jo flere huller i rørene, som man skal reparere, og flere vandskader, man skal håndtere,” fortæller Søren Ibsen. Derfor er bevidstheden omkring forestående renoveringer en vigtig del af bestyrelsesarbejdet.

”Det er et vigtigt initiativ med en messe, der kan sætte gang i den bevidsthed,” fortæller Søren Ibsen og uddyber: ”På messen kan man møde en masse leverandører og rådgivere inden for en bred vifte af ydelser. Det bliver en god dag for bestyrelserne, som kommer hjem med posen fuld af viden og inspiration, som de kan vende tilbage til foreningerne med,” uddyber Søren Ibsen.

 

Læs Greenpipes artikel på side 90 i Messemagasinet, og hør deres oplæg på Torvescenen kl. 11.00.

 

RELATEREDE INDLÆG

Områder og aktiviteter

Boligforeningernes Dag er indholdsrig, og I får derfor en gennemgang af de forskellige områder, I kan besøge. Få i øvrigt det store overblik over, hvad

Konferenciers og oplægsholdere

  Boligforeningernes Dag byder på mange prominente talere, der vil gøre jer klogere på relevante emner for boligforeninger. Mange temaer vil derfor blive dækket i

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box