Hovedscenen og Torvescenen - Boligforeningernes Dag

Hovedscenen og Torvescenen

Til Boligforeningernes Dag er Peter Mygind vores konferencier på Hovedscenen. Han vil tage publikum i hånden og føre dem gennem dagen, mens flere prominente talere holder oplæg inden for messens tre hovedtemaer: Bæredygtighed, Den gode boligforening og Flere m2 til boligforeningen.

Blandt oplægsholderne på Hovedscenen er stadsarkitekt i Københavns Kommune, Camilla Van Deurs, der vil fortælle om Københavns kommende byggebehov. Antropolog, Marie Stender, vil gøre os klogere på altaners sociale liv, og advokat, Marie-Louise Pind, vil fortælle om transformativ konfliktløsning og mediation. Det fulde program kan du finde under ‘Hovedscenen’.

På Torvescenen er det Mads Boserup Lauritsen, der skal styre slagets gang. Mads driver til daglig firmaet TagTomat og har hjulpet mange med at fuldføre deres drømme om grønnere baggårde, tagterrasser, altaner og fortove. Han er et energibundt af ideer og en inspirationskilde for mange. I løbet af dagen vil flere udstillere holde oplæg, eksterne oplægsholdere vil berige publikum, og Mads vil ligeledes dele ud af sin viden og nysgerrighed gennem workshops.

I løbet af dagen sættes der blandt andet fokus på emner som formandskab, en grønnere boligforening og bæredygtige udvidelser af boliger. Det fulde program kan findes under ‘Torvescenen’.

Listen over oplægsholdere og temaer for oplæg er lang. Der vil være mulighed for at blive klogere på et hav af relevante emner og problemstillinger i løbet af Boligforeningernes Dag. For, at du få det fulde overblik, har vi samlet al relevant viden under ‘For besøgende’.

RELATEREDE INDLÆG

Konferenciers og oplægsholdere

  Boligforeningernes Dag byder på mange prominente talere, der vil gøre jer klogere på relevante emner for boligforeninger. Mange temaer vil derfor blive dækket i

Udstillere

  Boligforeningernes Dag er lige om hjørnet. Derfor bruger vi den næste dage på at opsummere de vigtigste ting, så I kan blive helt klar

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box