Husk deadline for FairCRM! - Boligforeningernes Dag

Husk deadline for FairCRM!

Mandag d. 14. marts åbnede Forum portalen FairCRM. FairCRM er en udlejningsportal, hvor I som udstiller har mulighed for at leje og købe diverse møbler eller materialer, som kan hjælpe jer med at designe den mest inviterende og indbydende messestand. Portalen er åben i perioden 14. til 31. marts. Herefter er det ikke længere muligt at benytte FairCRM – så husk deadline og at få bestilt i god tid.

For at få adgang til portalen skal I tilgå den via et link, som I modtog pr. mail fra Forum d. 14. marts. Herefter kan I logge ind med det brugernavn og den adgangskode, der står oplyst i mailen.

Har i brug for at få et overblik over de genstande, I kan bestille, kan I også tage et kig i vores udstillerkatalog, som I gennem jeres log-in til bfdag.dk har fået adgang til.

Det er selvfølgelig også tilladt at medbringe egne møbler og materialer til messen. Hvis dette er tilfældet, skal I blot gå ind på portalen og vælge, hvilket gulvtæppe I ønsker. Gulvtæppet er inkluderet i standprisen.

Kontakt vedr. spørgsmål bedes henvendes til: Charlotte@bfdag.dk

RELATEREDE INDLÆG

Messen slutter med en “Gårdfest”

Afrund dagen sammen med de besøgende og andre udstillere til “gårdfest” ved Torvescenen fra kl 17:30 til 18:30. Efter en lang og udbytterig dag sænker

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box