Konferenciers og oplægsholdere - Boligforeningernes Dag

Konferenciers og oplægsholdere

 

Boligforeningernes Dag byder på mange prominente talere, der vil gøre jer klogere på relevante emner for boligforeninger. Mange temaer vil derfor blive dækket i løbet af messen på de forskellige scener.

Hovedscenen

På Hovedscenen er det Peter Mygind, der er konferencier. Oplæggene på Hovedscenen forløber på klassisk vis, men flere oplæg vil også komme til at foregå som en dialog mellem Peter Mygind og oplægsholder.

Hør for eksempel Camilla Van Deurs oplæg om Københavns boligudfordringer og -muligheder eller Marie-Louise Pinds oplæg om transformativ konfliktløsning og mediation. Læs mere om de forskellige oplæg på Hovedscenen her.

Torvescenen

På Torvescenen Mads Boserup Lauritsen vores konferencier, der skal føre jer gennem dagen. Her vil der både være klassiske oplæg, men også workshops, hvor publikum inddrages i endnu højere grad.

Hør blandt andet Palle Dahls oplæg ‘ Når formanden får hænderne fulde’ eller deltag i Mads Boserup Lauritsens workshop om at få biodiversitet og fællesskaber til at gå hånd i hånd. Læs mere om de forskellige oplæg og workshops på Torvescenen her.

Det fulde program

Du kan finde det fulde program for alle scener på bfdag.dk men også i Messekataloget, som udleveres ved indgang til Boligforeningernes Dag. Her får I også fingrene i Messemagasinet, hvor I kan læse artikler med flere oplægsholdere og blive klogere på, hvad de vil tale om.

 

RELATEREDE INDLÆG

Udstillere

  Boligforeningernes Dag er lige om hjørnet. Derfor bruger vi den næste dage på at opsummere de vigtigste ting, så I kan blive helt klar

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box