Kristine Virén som konferencier på Torvescenen - Boligforeningernes Dag

Kristine Virén som konferencier på Torvescenen

Til Boligforeningernes Dag 2023 kan I møde Kristine Virén som konferencier på Torvescenen. Her vil hun tage både publikum og oplægsholdere trygt gennem dagen fyldt med erfaringsdeling, spændende oplæg og meningsfulde samtaler. 

Kristine Virén er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og er bl.a. kendt som ekspert fra DR-programmet Hammerslag. I dag er hun formidlingschef hos Videncentret Bolius, hvor hun til dagligt formidler anvendelig viden om boligen til danskerne. Det bliver gjort med en vision om at gøre livet i boligen nemmere, sundere og tryggere samt at forbedre økonomien, funktionaliteten og arkitekturen. 

På Torvescenen skyder Kristine Virén dagen i gang med en velkomsttale. Her vil hun med udgangspunkt i Realdania og Videncenter Bolius’ undersøgelse Danskerne i det byggede miljø 2022 gøre os klogere på vores trivsel og tryghed i det byggede miljø. Med afsæt i livet i lejligheder ser Kristine Virén på, hvilke glæder og bekymringer livet i boligen fører med sig, herunder hvor glade vi er for vores naboskab og boligforening. 

Som formidlingschef er Kristine Virén vant til at sikre videnformidling af høj kvalitet, og det samme vil hun gøre som konferencier på Torvescenen til Boligforeningernes Dag. Indenfor temaet Den sunde boligforening vil forskellige oplægsholderne dagen igennem indbyde til dialog med netværk og sparring i højsædet.

RELATEREDE INDLÆG

Oplev Jesper Theilgaard på Hovedscenen

Jesper Theilgaard er oplægsholder på Hovedscenen og vil med sit oplæg fortælle om, hvordan vi tilpasser livet i boligforeningen til verdens foranderlige klima og ressourcer,