Lav dit eget messeprogram - Boligforeningernes Dag

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en goodiepack.

I denne goodiepack finder du blandt andet programmet for scenerne og en oversigt over alle udstillerne. Udover messens program har du også mulighed for at lave dit eget program for messen, så du sikrer dig, at du ikke går glip af nogle af de oplæg, du gerne vil se. Du får altså mulighed for at skræddersy dit helt eget messeprogram, som kun du har adgang til.

I goodiepacken kan du desuden læse mere om Min Boligforenings events, herunder vores VidenSeminar. Otte gange årligt afholder Min Boligforening VidenSeminar, hvor vidensformidling og svar, på netop de spørgsmål og problemstillinger som bestyrelserne måtte have til de planlagte projekter i boligforeningen, er i højsædet. Er du nysgerrig på at høre mere om Min Boligforenings udgivelser og events, er du velkommen til at komme forbi Min Boligforenings stand 17A. 

Hold øje med SMS-indbakken og få inspiration til din messedag – allerede inden du ankommer.

RELATEREDE INDLÆG

Vi ses på lørdag!

Så er det på lørdag d. 2. marts, at Boligforeningernes Dag 2024 løber af stablen. Dørene åbner kl. 9:00, og der er gratis adgang –