Mød Özlem Cekic på Hovedscenen - Boligforeningernes Dag

Mød Özlem Cekic på Hovedscenen

På Hovedscenen kan I møde Özlem Cekic, hvor hun med sit oplæg Fællesskab og naboskab på tværs af forskelligheder vil gøre os alle sammen klogere på integration og brobygning mellem befolkningsgrupper.

Özlem Cekic er tidligere politiker og sygeplejerske, hvor hun hos mange er kendt for at stå fast på sine værdier som folketingsmedlem i perioden fra 2007-2015. Özlem Cekic er i dag ikke politisk aktiv, men hun er stadig en engageret debattør og brobygger, der brænder for at fremme vellykket integration, øge antallet af mønsterbrydere og skabe brobygning mellem forskellige befolkningsgrupper. Det gør hun blandt andet som foredragsholder og som generalsekretær hos Foreningen Brobyggerne – Center for Dialogkaffe.

Netop dialogkaffe er en af de måder, hvorpå Özlem Cekic brygger bro mellem mennesker. Her har hun siden 2010 opsøgt mennesker, der har sendt hende hadefulde mails for derigennem at kunne skabe forståelse og samtale. Dialogkaffe har givet en del opmærksomhed både herhjemme men også internationalt, hvor hun i 2018 holdt en TED talk i om, hvorfor hun drikker kaffe med folk, der har sendt hende hademails. Özlem Cekic beskriver selv formålet med dialogkaffe som, “at vi hver især bliver bevidste om, at vi alle har et personligt ansvar for at insistere på den demokratiske samtale.” 

Med sit oplæg på Hovedscenen til Boligforeningernes Dag vil Özlem Cekic med stort nærvær dele ud af sin viden og erfaringer, så vi kan blive klogere på fællesskab og naboskab på tværs af forskelligheder. 

RELATEREDE INDLÆG

Vi ses på lørdag!

Så er det på lørdag d. 4. marts, at Boligforeningernes Dag 2023 løber af stablen. Dørene åbner kl. 9:00 og der er gratis adgang –

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen på fredag med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link