Mød udstillerne - Boligforeningernes Dag

Mød udstillerne

Projekter er ofte mest succesfulde, hvis man har de rette personer inde over, når man møder bump eller udfordringer på vejen. Netop her er Boligforeningernes Dag er en stærk ressource. Listen over udstillere er lang og byder på et bredt spektrum af eksperter og fagpersoner indenfor forskelligartede brancher og fag. Med fokus på de tre hovedtemaer, Bæredygtighed, Den gode boligforening og Flere kvadratmeter til boligforeningen, er de alle i stand til at hjælpe jer med de problemstillinger og projekter, I måtte stå overfor.

Blandt de mange udstillere på messen er Azets, BygningsRaad, Greenpipe og Brunata, der alle fire er sponsorer på messen. De ser frem til at møde bestyrelser til en snak om fremtidige projekter og ideer. Azets og BygningsRaad kan du møde til en Talk (programsat oplæg) ved deres stand. Brunata kommer yderligere til at holde oplæg på Torvescenen, hvor de vil fortælle om energistyring som en del af bæredygtighed. Det samme gælder Greenpipe, der vil fortælle om bæredygtig renovering.

Under ‘udstillere’ kan du let og overskueligt få et overblik over alle udstillere på messen. Du kan søge en udstiller frem via navn, du allerede kender, hvis du blot skal vide, hvor på messen du kan finde vedkommende. Det er også muligt at søge efter kategori, hvis du ved, hvad du vil høre om, men ikke endnu kender den rette fagperson eller ekspert.

Boligforeningernes Dag er således en oplagt mulighed for at sondere terrænet for den helt rette leverandør, ekspert eller rådgiver til netop jeres boligforening.

 

RELATEREDE INDLÆG

Konferenciers og oplægsholdere

  Boligforeningernes Dag byder på mange prominente talere, der vil gøre jer klogere på relevante emner for boligforeninger. Mange temaer vil derfor blive dækket i

Udstillere

  Boligforeningernes Dag er lige om hjørnet. Derfor bruger vi den næste dage på at opsummere de vigtigste ting, så I kan blive helt klar

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box