Om os - Boligforeningernes Dag

INTRODUKTION TIL BOLIGFORENINGERNES DAG

Danmarks første messe kun for andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger

BOLIGFORENINGERNES DAG HANDLER OM VIDEN OG FÆLLESSKAB

Som den første messe i Danmark samler Boligforeningernes Dag bestyrelser og engagerede beboere fra de tre største boligsektorer: andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger. 

Efter to succesfulde afholdelser, er Boligforeningernes Dag 2024 den tredje i rækken, hvor der i år præsenteres emner under temaet Fremtidens boligforening med stor relevans for alle.

Fremtidens boligforening

Velfungerende og kompetente bestyrelser og afdelingsbestyrelser er fundamentet for at have en bæredygtig og veldrevet boligforening i fremtiden. I en verden i konstant forandring er det nødvendigt at tage fat på de udfordringer og muligheder, som fremtiden bringer, for i sidste ende at kunne skabe en bedre livskvalitet for beboerne.

Messen har derfor til formål at inspirere, levere viden til og stille netværk til rådighed for bestyrelserne. Medlemmer af bestyrelser og afdelingsbestyrelser kan dermed tage fra messen mere vidende, med større entusiasme og med relevante kontakter hos rådgivere og leverandører samt hos andre boligforeninger.

Derfor inviterer vi alle bestyrelsesmedlemmer og engagerede beboere (der f.eks. sidder i udvalg, gårdlaug mv.) til messe lørdag d. 2. marts 2024 i Forum København.

Hvad kan du forvente?

På messedagen vil stemningen være høj og intens med en lang række oplægsholdere samt med mere end 100 udstillere, der alle er erfarne rådgivere, entreprenører eller leverandører til boligforeninger. På messens to scener, Hovedscenen og Torvescenen, vil der dagen igennem være oplæg under temaet Fremtidens boligforening med relevante emner for bestyrelser i boligforeninger. På Torvescenen vil der særligt være fokus på inddragelse af deltagere, netværk, vidensdeling og konkrete cases præsenteret af boligforeninger. Dette aspekt kan ligeledes udforskes i Netværksloungen, hvor medlemmer af boligforeninger kan møde hinanden, netværke og erfaringsudveksle. I området omkring Torvescenen findes Bytorvet, hvor der vil være foodtrucks og kaffevogne, så alle kan få stillet sulten og slukket tørsten.

Carsten V. Jagerkilde – Min Boligforening ApS – info@bfdag.dk

Arrangør af messen er Min Boligforening ApS, der i 40 år har udgivet Håndbogen Min Boligforening, Magasinet Min Boligforening samt afholdt Gå-hjem møder og seminarer for andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger

Afspil video

UDFORSK VORES PROGRAM

Boligforeningernes Dag byder på 2 scener, netværkslounge og mere end 100 stande. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

"*" indikerer påkrævede felter

BOLIGFORENINGERNES DAG ARRANGERES I SAMARBEJDE MED

KONTAKT OS

Udfyld formularen eller kontakt os via info@bfdag.dk