Om os - Boligforeningernes Dag

INTRODUKTION TIL BOLIGFORENINGERNES DAG

Danmarks første messe kun for andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger

BOLIGFORENINGERNES DAG HANDLER OM VIDEN OG FÆLLESSKAB

Boligforeningernes Dag er en messe, der samler bestyrelser og engagerede beboere fra de 3 største boligsektorer, nemlig andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger. Det er dermed også den første messe, hvor alle tre store boligsektorer samles, og hvor der præsenteres emner, der er relevante for alle.

Den gode bestyrelse

Velfungerende og kompetente bestyrelser og afdelingsbestyrelser er afgørende for at have en harmonisk og veldrevet boligforening. I sidste ende vil en bedre bestyrelse kunne skabe en bedre livskvalitet for beboerne i form af bedre økonomi, bedre rammer for boligen og et bedre socialt liv.

Messen har derfor til formål at inspirere, levere viden til og stille netværk til rådighed for bestyrelserne. Medlemmer af bestyrelser og afdelingsbestyrelser kan dermed tage fra messen mere vidende, med større entusiasme og med relevante kontakter hos rådgivere og leverandører samt hos andre boligforeninger.

Derfor inviterer vi alle bestyrelsesmedlemmer og engagerede beboere (der f.eks. sidder i udvalg, gårdlaug mv.) til messe lørdag d. 4. marts 2023 i Forum København.

Hvad kan du forvente?

På messedagen vil stemningen være høj og intens med en lang række oplægsholdere samt med mere end 100 udstillere, der alle er erfarne rådgivere, entreprenører eller leverandører til boligforeninger. På messens to scener, Hovedscenen og Torvescenen, vil der dagen igennem være oplæg om relevante emner for bestyrelser i boligforeninger. På Torvescenen vil der specielt være fokus på inddragelse af deltagere, netværk, vidensdeling og konkrete cases præsenteret af boligforeninger. Dette aspekt kan ligeledes udforskes i Netværksloungen, hvor medlemmer af boligforeninger kan møde hinanden, netværke og erfaringsudveksle. I området omkring Torvescenen findes Bytorvet, hvor der vil være foodtrucks og kaffevogne, så alle kan få stillet sult og slukket tørst. 

Vi glæder os til at dele en masse spændende viden med jer!

Carsten V. Jagerkilde – Min Boligforening ApS – info@bfdag.dk

Arrangør af messen er Min Boligforening ApS, der i 40 år har udgivet Håndbogen Min Boligforening, Magasinet Min Boligforening samt afholdt Gå-hjem møder og seminarer for andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger

Afspil video

UDFORSK VORES PROGRAM

Boligforeningernes Dag byder på 2 scener, netværkslounge og mere end 100 stande. 

BOLIGFORENINGERNES DAG ARRANGERES I SAMARBEJDE MED

KONTAKT OS

Udfyld formularen eller kontakt os via info@bfdag.dk