Om os - Boligforeningernes Dag

INTRODUKTION TIL BOLIGFORENINGERNES DAG

Danmarks første messe kun for andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger

BOLIGFORENINGERNES DAG HANDLER OM VIDEN OG FÆLLESSKAB

Boligforeningernes Dag er en messe, der samler bestyrelser og engagerede beboere fra de 3 største boligsektorer, nemlig andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger. Det er første gang, at alle 3 store boligsektorer samles, og vi glæder os til at præsentere emner, der er relevante for alle.

Den gode bestyrelse

Velfungerende og kompetente bestyrelser og afdelingsbestyrelser er afgørende for at have en harmonisk og veldrevet boligforening. I sidste ende vil en bedre bestyrelse kunne skabe en bedre livskvalitet for beboerne i form af bedre økonomi, bedre rammer for boligen og et bedre socialt liv.

Målet for messen er dermed at inspirere, levere viden og stille netværk til rådighed for bestyrelserne. Dermed kan medlemmer af bestyrelser og afdelingsbestyrelser tage fra messen mere vidende, med større entusiasme og med relevante kontakter hos rådgivere og leverandører samt til andre boligforeninger.

Derfor inviterer vi alle bestyrelsesmedlemmer og engagerede beboere (der f.eks. sidder i udvalg, gårdlaug mv.) til messe lørdag d. 30. april 2022 i Forum København.

Hvad kan du forvente?

På messedagen vil stemningen være høj og intens med ca. 35 oplægsholdere inkl. hands-on workshops på 2 scener, netværkslounge samt mere end 125 udstillere, der alle er erfarne rådgivere, entreprenører eller leverandører til boligforeninger. Der vil være oplæg på udvalgte stande (såkaldte Talks,) og det er nemt at booke et 1-til-1 møde med en udstiller, så du bedre kan planlægge din tid på messen. I messeområdet vil der være foodtrucks og kaffevogne, så  alle kan få stillet sult og slukket tørst.

Vi glæder os til at dele en masse spændende viden med jer!

Carsten V. Jagerkilde – Min Boligforening ApS – info@bfdag.dk

Arrangør af messen er Min Boligforening ApS, der i 40 år har udgivet Håndbogen Min Boligforening, Magasinet Min Boligforening samt afholdt Gå-hjem møder og seminarer for andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger

Afspil video

UDFORSK VORES PROGRAM

Boligforeningernes Dag byder på 2 scener, talks ved standene, netværkslounge og 77 stande. Peter Mygind er vært på Hovedscenen.

BOLIGFORENINGERNES DAG ARRANGERES I SAMARBEJDE MED

KONTAKT OS

Udfyld formularen eller kontakt os via info@bfdag.dk

BOLIGFORENINGERNES DAG ARRANGERES I SAMARBEJDE MED

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box