Områder og aktiviteter - Boligforeningernes Dag

Områder og aktiviteter

Boligforeningernes Dag er indholdsrig, og I får derfor en gennemgang af de forskellige områder, I kan besøge. Få i øvrigt det store overblik over, hvad der foregår hvor ved at orientere dig på standoversigten. Den findes i Messekataloget, som udleveres ved indgang til Boligforeningernes Dag.

Netværkslounge

Netværksloungen er stedet, hvor I kan drøfte problemstillinger og blive inspireret af bestyrelsesmedlemmer og beboere i andre foreninger. Loungen er åben fra kl. 9:00-19:00. I løbet af dagen bliver der afviklet fire netværkssessions af 30-45 min., hvor en facilitator vil hjælpe jer igang med den gode dialog. Tjek emnerne for de fire netværkssessions ud her.

Det kræver ikke tilmelding at deltage i en netværkssession men forløber efter først-til-mølle princippet. Der kan max deltage 30 personer til hver session.

Petanquebane

Brunata inviterer messens besøgende til et slag petanque og gårdhygge. Petanque er i høj grad en sportsgren, som har vundet indpas i mange københavnske baggårde, og derfor vil det også være at finde ved dette års messe. Der vil dagen igennem blive afholdt konkurrencer med spændende præmier og udfordringer for alle.

Legeplads 

Børn er mere end velkomne til Boligforeningernes Dag. Derfor inviterer PlanLeg barnlige sjæle en tur forbi deres store legeplads. Her kan I få inspiration til, hvordan jeres gårdmiljø kan forvandles til en skøn oase for boligforeningernes unger.

Fællesvaskeri

Nortec åbner deres eget fællesvaskeri under Boligforeningernes Dag for at vise, hvordan et attraktivt, bæredygtigt, funktionelt og omkostningseffektivt vaskeri kan se ud. Her kan du hyggesnakke med din nabo, læse en bog eller nyde en kop kaffe og opleve et topmoderne vaskeri. Bliv klogere på, hvordan jeres fællesvaskeri kan forene det sociale med det praktiske.

Mad og drikke

Der vil være rig mulighed for at købe både mad og drikke i løbet af messedagen, når batterierne skal lades op. Mellem blok O og L er det muligt at snuppe sig en kop kaffe. Mellem blok E og A kan I slå et smut forbi Grethe og Inger, to foodtrucks der byder på streetfood. Her er det også muligt at slå sig ned til et lille hvil, mens man nyder sin mad.

Gårdfest

Når dagen lakker mod ende, og I er fyldt op med inspiration og viden fra de mange udstillere, oplæg og aktiviteter, bliver Torvescenen kl. 17:30 omdannet til gårdfest. Her kan I nyde en gratis øl eller sodavand og vende dagens indtryk med hinanden.

Styrk fællesskabet

Mange af aktiviteterne er ekstra sjove, hvis man er flere. Tag din nabo eller andre fra din boligforening med, og udforsk messens aktiviteter i fællesskab – det kunne jo være, I kom hinanden nærmere!

 

RELATEREDE INDLÆG

Sessions i Netværksloungen

  Det at møde ligesindede med lignende udfordringer samt at få et par gode råd og anbefalinger er værdsat hos både nye som erfarne bestyrelsesmedlemmer.

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box