Balco Altaner – En verden af muligheder : Ud over en øget livskvalitet for beboerne, forhøjer altanen også værdien af ejendommen og gør lejlighederne attraktive. En altan er altid en god investering! (stand H5 + H10) - Boligforeningernes Dag

Balco Altaner – En verden af muligheder : Ud over en øget livskvalitet for beboerne, forhøjer altanen også værdien af ejendommen og gør lejlighederne attraktive. En altan er altid en god investering! (stand H5 + H10)

Det er næppe tilfældigt, at ”altan” er et af de mest populære søgeord, når folk er på jagt efter en ny bolig. De personer, der allerede har en altan, kan ikke forestille sig et liv uden den. De personer, som ikke har nogen altan føler ofte, at der mangler noget. Derfor står altanen højt på ønskesedlen hos beboere i den indre by.

For byboere er altanen vinduet mod verden udenfor. En unik plads, som tilføjer en spændende dimension til hjemmet. En plads til social omgang og fest, samt afkobling og rekreation. Altaner har formodentligt lige så mange anvendelsesmuligheder, som der findes mennesker, og ingen altaner ligner hinanden. Det er måske fordi altanen er en arena for personlige udtryk i en arkitektonisk sammenhæng, som ellers giver få muligheder for dette.

Vi tilbyder en totalentreprise, og hjælper kunden gennem hele byggeprocessen, fra de første usikre spørgsmål frem til afleveringen. Totalentreprisen er en tryghed for kunden, som kun skal holde styr på en kontakt. Det er også en fordel for os som leverandør, fordi vi har kontrol over alle dele i processen og kan garantere, at arbejdet bliver udført korrekt.

På denne talk kommer vi med gode råd til dig og din forening, om hvordan I bedst kommer i gang med jeres altanprojekt.

Vi ses på stand H5 + H10!

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box