Det sunde fællesskab - Boligforeningernes Dag

Det sunde fællesskab

Der er mange måder, hvorpå man kan styrke fællesskabet i boligforeningen. Sys Høimark er opgangsrepræsentant i sin boligforening. En opgangsrepræsentant er en person, der er valgt af ejendomsmesteren og afd.bestyrelsen, for at repræsentere deres interesser og løse eventuelle problemer eller spørgsmål, der opstår i deres opgang. Men det er også en person, der tager initiativ til sociale sammenkomster og kommer beboerne i opgangen ved. 

Et simpelt, men effektivt initiativ til at styrke sammenhængen og fællesskabet i foreningen. Et stærkt fællesskab skaber tryghed blandt beboerne, da man føler sig mere tryg ved at have naboer, man kender og stoler på. Det øger derudover livskvaliteten, da man ved at være tryg og opleve samhørighed med sine naboer er med til at skabe trivsel blandt beboerne.

Hør Sys Høimarks oplæg på Torvescenen til Boligforeningernes Dag og bliv klogere på, hvordan opgangsrepræsentanter er med til at pleje naboskabet og bliv inspireret til, hvordan I selv kan komme i gang i jeres forening.