Når formanden får hænderne fulde - Boligforeningernes Dag

Når formanden får hænderne fulde

At være ejer og medlem af en boligforening har mange fordele, bl.a. at man er flere om at dele ansvaret for foreningens og bygningens vedligehold og drift. Man kan derved ved fælles hjælp sørge for at drift og vedligehold forløber fornuftigt. Det kræver dog, at medlemmerne tager ansvaret på sig, og netop har adfærd som ”medejer” – og netop dette har oplægsholderen Palle Dahl erfaring med. For i en tid hvor mange lejligheder bliver købt med formålet om udlejning, kan andelen af medlemmerne, som viser ansvarlighed og interesse for forenings vedligehold og – drift, være faldene.

Under Palle Dahls oplæg vil Palle derfor give eksempler på de udfordringer som bestyrelsesmedlemmer i forbindelse med bestyrelsesarbejdet kan opleve, samt påpege vigtigheden af en aktiv og deltagende ejerkreds.

Palle Dahls oplæg kommer til at forgå som en dialog mellem Torvescenens konferencier Mads Lauritzen, Palle selv samt publikum. Der vil derfor være rig mulighed for at stille spørgsmål og spare på tværs af boligforeningerne.

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box