Newsec - Slut med bilag og bøvl. Hør om mulighederne ved en professionel administration af foreningen (stand D9) - Boligforeningernes Dag

Newsec – Slut med bilag og bøvl. Hør om mulighederne ved en professionel administration af foreningen (stand D9)

Hvordan skræddersyr I jeres ejendomsadministration, så den passer til foreningens og bestyrelsens behov? Hør hvordan I sikrer, at jeres visioner, alle de praktiske og juridiske opgaver samt økonomien kan gå op i en højere enhed.

Der er mange forskellige måder at administrere jeres forening på – fra selvadministration til full service ejendomsadministration med formandsassistance, hvor bestyrelsen ikke behøver at røre en finger.

Derfor skal I nøje overveje foreningens behov i dag og i fremtiden, så I kan få en administration, der giver jer adgang til de kompetencer, I har brug for.

Får I brug for hjælp til byggeprojekter? Planlægger i f.eks. nye altaner eller vil I optimere ejendommen på en bæredygtig måde og mindske CO2-aftrykket? Og hvad med behovet for vurderinger, tinglysning eller anden juridisk assistance? Hvad skal bestyrelsen selv stå for – og hvad kan med fordel overlades til en administrator?

Med udgangpunkt i foreningens klassiske årshjul kortlægger vi ved denne Talk de mange forskellige områder, som bestyrelsen gør klogt i at kende til for at kunne tilrettelægge en optimal udvikling af foreningen.

Velkommen i Newsecs stand kl 12.30!

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box