Sustain – Få garanti for den lovede energibesparelse, når I energirenoverer, og brug energibesparelsen til at finansiere energirenoveringen (stand I3) - Boligforeningernes Dag

Sustain – Få garanti for den lovede energibesparelse, når I energirenoverer, og brug energibesparelsen til at finansiere energirenoveringen (stand I3)

Lige nu er det mere aktuelt end nogensinde før at spare energi og energirenoveringer er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Energirenoveringerne og besparelserne er ikke kun godt for klimaet, men også for økonomien. Energipriserne er høje og investeringerne er hurtigt betalt hjem. 

Hos Sustain er vi specialiseret i at energirenovere og klimaoptimere ejendomme. Vi arbejder for at reducere energispild, CO2 udledninger og skabe et sundere indeklima. 

Som en af de få på markedet, garanterer vi, at de lovede energibesparelser indfries, og som administrator af en grøn investeringsfond bidrager vi også gerne med finansiering til energirenoveringer. Det understøtter vores mål om at gøre den grønne omstilling enkel for vores kunder.  

Kom med til vores talk for at høre mere om vores tilbud, som spænder lige fra rådgivning og finansiering til projektering og udførsel af grønne projekter i jeres boligforeninger. 

Afspil video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box