Kristine Virén - Boligforeningernes Dag

Kristine Virén

Kristine er formidlingschef hos Videncentret Bolius. Her arbejder hun sammen med sit formidlingsteam for at øge danskernes livskvalitet gennem fakta, fif og fortællinger på tværs af både traditionelle og nye, sociale platforme og kanaler.

Som arkitekt har Kristine god viden om danskernes bolighistorie, og hvordan vores hjem har ændret sig over tid. Hun kan derfor udtale sig til medierne om bl.a. tendenser og strømninger i den måde, vi bruger vores boliger på.

Med sig i bagagen har hun, foruden sin arkitektbaggrund, en master i cross-media communication – en uddannelse, hun som leder dagligt trækker på i krydsfeltet mellem enorme mængder viden om og til brugerne. For hvordan udvælger og bruger man som moderne videncenter al den viden, man efterhånden kan hente på sine brugere? Hvordan trænger man igennem, oplyser og ændrer adfærd hos en stadigt mere oplyst målgruppe – og hvordan flytter man en organisation hen imod at arbejde på tværs af platforme og teams, så kanalerne i højere grad spiller sammen? Det er nogle af de overvejelser, Kristine vil dele.

Afspil video

Oplæg fra Kristine Virén

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box