Palle Dahl - Boligforeningernes Dag

Palle Dahl

Palle Dahl flyttede som ung fra Lolland til Hovedstaden for at dyrke badminton på eliteplan. Dette førte senere til idrætsstudier på Odense og Københavns Universitet, hvorfra han afsluttede en kandidatuddannelse i Humanbiologi.
Palle ernærede sig som vicevært med tilhørende embedsbolig i A/B St. Classenshus i perioden 1995-2000. Senere beboer og bestyrelsesmedlem i ejerforeningen Jellingegade. Under Palles tid i bestyrelsen blev der bl.a. udskiftet tag og renoveret facade.

I sommeren 2011 flyttede Palle med sin familie, fra Jellingegade og ind i en ny boligforening: E/F Trekanten i København. Her blev han i 2013 formand for foreningen, hvor der efter grundig analyse af foreningens tilstand, blev planlagt og gennemført en lang række renovationsprojekter. Heriblandt frasalg af foreningens tagetage med henblik på opførelse af 14 nye ejerlejligheder, total renovering af kælderareal, nye stigstrenge til koldt og varmt brugsvand, nye faldstammer i køkken og bad, samt ny tagkonstruktion med fast undertag og tagsten. Efter 6 år som formand i en boligforening med utallige renovationsprojekter, valgte Palle Dahl i 2019 at træde af. Han er dog fortsat beboer og aktivt medlem af foreningen.

Palles mange år som aktivt medlem af diverse boligforeninger, giver ham et stort kendskab til vigtigheden af samarbejde og kommunikationen på tværs af foreningens medlemmer. En vigtighed som vil blive uddybet i oplægget: Når formanden får hænderne fulde

Oplæg fra Palle Dahl

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box