Oplev Kristine Virén som konferencier på Torvescenen - Boligforeningernes Dag

Oplev Kristine Virén som konferencier på Torvescenen

Gør jer klar til en dag fyldt med erfaringsdeling, spændende oplæg og meningsfulde samtaler, når Kristine Virén styrer begivenhederne som konferencier på Torvescenen til Boligforeningernes Dag 2024. Kristine Virén, der tidligere har imponeret som konferencier på samme scene, møder publikum i øjenhøjde og er med til at skabe rammerne for en dag, hvor dialog og netværk er i fokus.

Kristine Virén er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og kendt som ekspert fra DR-programmet Hammerslag. I dag er hun formidlingschef hos Videncentret Bolius, hvor hendes daglige mission er at formidle anvendelig viden om boligen til danskerne med en vision om at gøre livet i boligen nemmere, sundere og tryggere. Videncentret Bolius formidler til alle danskere og har dermed også stor fokus på at hjælpe og guide beboere i lejligheder til en bedre livskvalitet. Herunder også at formidle konkret viden til bestyrelser i boligforeningerne med et ønske om at nå ud og gøre en forskel i etageboligmiljøerne. 

”Vi vil tale til hele beboerdemokratiet, som er derude, for det er dem, der kan flytte helt vildt meget på manges vegne”, fortæller Kristine Virén, og det er netop det hun vil gøre til Boligforeningernes Dag. På Torvescenen indleder Kristine Virén dagen med en velkomsttale. Her vil hun på baggrund af Videncentret Bolius’ analyser blandt andet gøre os klogere på vores trivsel og livet i lejligheder. 

Som formidlingschef er Kristine Virén vant til at sikre videnformidling af høj kvalitet, og det samme vil hun gøre som konferencier på Torvescenen til Boligforeningernes Dag. Indenfor temaet Fremtidens boligforening vil hun sammen med forskellige oplægsholderne dagen igennem indbyde til dialog med netværk og sparring i højsædet.

RELATEREDE INDLÆG

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en