Tag en forfriskning og et hvil på Bytorvet - Boligforeningernes Dag

Tag en forfriskning og et hvil på Bytorvet

Blandt udstillerstande, scener og aktivitetszoner ligger Bytorvet – et hyggeligt og stemningsfuldt område i grønne omgivelser.

Her er der plads til at tage sig en pause, få sig en forfriskning og mødes med andre fra bestyrelsen, hvor I kan vende den viden, I har erhvervet jer i løbet af dagen.

På Bytorvet finder I blandt andet kaffevogne, hvor man kan få slukket sin kaffetørst og tage sig et lille hvil. 

Melder sulten sig, kan I finde lækker mad fra torvets food trucks. De byder på velsmagende street food med muligheder for både dig, der spiser kød og dig, der spiser vegetarisk. Her kan I sætte tænderne i både amerikanske burgers og mexicanske tacos. 

Trænger I til en kold forfriskning, kan I også finde kolde øl og sodavand på Bytorvet. Når klokken slår 16 er øllene gratis. Her forvandles området ved Bytorvet nemlig til en gårdfest, hvor dagen bliver rundet af i godt selskab og god stemning. 

RELATEREDE INDLÆG

Vi ses på lørdag!

Så er det på lørdag d. 4. marts, at Boligforeningernes Dag 2023 løber af stablen. Dørene åbner kl. 9:00 og der er gratis adgang –

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen på fredag med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link