Blomfelt Administration - Boligforeningernes Dag
Byggeproces|Byggeregnskab|Ejendomsadministration|Jura|Tagbolig

Blomfelt Administration

FIND OS VED STAND 2F 

Blomfelt Administration er et veletableret, men ungt administrationsselskab med gamle dyder og moderne visioner. Vi er som administratorer i et servicefag, hvor vi værdsætter og respekterer dyder som kvalitet, troværdighed og tilgængelighed. Vi stræber efter at være med på den nyeste udvikling indenfor systemer og arbejder kontinuerligt med optimering af arbejdsgangene, så vi kan sikre vores kunder bedst mulig service til en attraktiv pris.

Vi er 7 engagerede medarbejdere med baggrund i ejendoms-, advokat- og revisionsbranchen og har tilsammen mere end 75 års erfaring med administration af ejer- og andelsboligforeninger.

Pr. 1. januar 2023 administrerer vi knapt 1.800 enheder (lejligheder) fordelt på 68 kunder, som er andelsbolig- og ejerforeninger, bolig- og erhvervsudlejning samt laug og grundejerforeninger.

Vores kunders størrelse varierer fra 3 til 200+ enheder og de har af samme grund meget forskellige forventninger og behov i administrationen.

Vi yder såvel generel som både regnskabsteknisk og juridisk rådgivning til vores kunder og har erfaring med både klassiske byggesager og etablering af tagboliger.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN