Boelskifte Administration - Boligforeningernes Dag
Advokater|Ejendomsadministration|Ejendomsservice|Konflikthåndtering|Vedtægter

Boelskifte Administration

FIND OS VED STAND 14C 

Benyttelse af professionel administrator 
At varetage en andelsbolig- og eller en ejerforening er ikke bare noget man kan gøre med ”højre hånd”. Opgaven kræver i dag et stort kendskab til markedet, branchen og hele systemet.

At drive professionel ejendomsadministration er for os mere end bare at betale regninger og møde til generalforsamlinger.
Vi er foreningens og især bestyrelsens sparrings- og rådgivningspartner. Vi gør en dyd ud af at sikre, at der er en hurtig respons fra, at bestyrelsen måtte få en tanke, ide eller udfordring, til vi har handlet på henvendelsen.

Bestyrelsesmedlemmer er ofte selv i arbejde og har derfor brug for, at administrationen kan tage over og træde til, når tingene brænder på. Derfor ønsker vi at se vores bestyrelse i øjnene og være i en tæt dialog med dem året rundt. Vores administration er ikke bare tilstede ved generalforsamlingen – vi er tilstede hele året. Vi ønsker at være på fornavn med vores bestyrelser, da vi tror på, at rådgivning til foreningerne derved bliver mere brugbar for alle.

Boelskifte Administration A/S har ydet rådgivning til andelsbolig- og ejerforeninger i mere end 55 år, og vi besidder derfor en stor erfaring i branchen.

Vi er altid klar på at tage en uforpligtende samtale og dialog med jer om et eventuelt fremtidigt samarbejde. Så kom forbi vores stand 14C og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jeres forening!

KONTAKT VIRKSOMHEDEN