BR Teknik – Secure4u - Boligforeningernes Dag
Adgangskontrol|Brandsikring|Dørtelefon|Låse|Teknisk rådgivning

BR Teknik – Secure4u

FIND OS VED STAND P6 

Secure4u er en del af BR Teknik Cph ApS, der blev grundlagt i 1998 af brødrene Allan & Kim Rasmussen. De startede hver deres firma i henholdsvis Herlev og Hvidovre, hvor begge kom med en baggrund som uddannet elektrikere, og Kim Rasmussen havde inden opstart af firma arbejdet 6 år i sikringsbranchen. I forbindelse med deres opstart indgik de partnerskab omkring service og installation af alarmer for Dansikring-Direct (i dag Verisure A/S).

I 2002 var opgaverne efterhånden så omfattende, og der var kommet ansatte i firmaet, som betød, at man besluttede at slå dem sammen og omdanne det til et ApS. I den forbindelse samlede man alt aktivitet i kælderen i Herlev hos Allan Rasmussen. I 2009 blev partnerskabet med Dansikring-Direct ændret til en Franchise aftale og indebar blandt andet, at firmaet skulle have egen salgsafdeling med konsulenter. I den forbindelse flyttede vi til Brøndby i lokaler, der er egnet til disse opgaver.

I 2010 bliver Kim Rasmussen eneejer af virksomheden, og i de følgende år oparbejder vi flere kompetencer indenfor sikring og styrker vores områder omkring især TV-overvågning samt Adgangskontrol. I 2014 indgår vi en aftale med Securitas Kontrolcentral omkring monitorering af vores egne sikringskunder i de segmenter, som Dansikring-Direct ikke ønsker at servicere. I 2015 ændrer Dansikring-Direct navn til Verisure og ændrer til mere målrettet fokus på privatmarkedet. Da BR Teknik Cph ApS gennem årene har oparbejdet en stor knowhow indenfor erhvervssegmentet, fastholder vi vores ekspertise på dette område og forbereder virksomheden på en drift baseret alene på dette.

I 2017 opkøber Verisure Falck Alarm, og i forbindelse med denne overtagelse står vi på en skillevej i forhold til, om vi skal fortsætte i det fokuserede privatsegment eller gå vores egne veje. Da opkøbet indebærer mange erhvervskunder, ser vi opgaven som spændende udfordring, og derfor vælger vi at forlænge vores samarbejdsaftale med 3 år med Verisure A/S.

I januar 2020 meddeler Verisure A/S, at de pga. omstruktureringer i partnerkanalen fra efteråret 2020 ikke vil forlænge aftalen med BR Teknik Cph ApS. Efter gensidige forhandlinger findes der en fælles løsning med virkning fra 30. april 2020. Efter næsten 22 år samarbejde, installation af mere end 10000 alarm installationer og dagligt ansvar for ca. 4500 primært erhvervs kunder i Storkøbenhavn er BR Teknik Cph ApS pr. 1. maj 2020 en selvstændig virksomhed med egne løsninger til private og erhverv.

Ved siden af vores eget brand Secure4u udfører vi entreprenør opgaver for andre sikringsvirksomheder primært på Sjælland og øerne.

Som ISO 9001:2015 certificeret virksomhed indenfor alarm, TV overvågning og adgangskontrol sikrer vi vores kunder en ensartet installation og service med komponenter af høj kvalitet.

Virksomheden beskæftiger mellem 6-8 medarbejdere og holder til i Hvidovre i hyggelige omgivelser tæt på de større omfartsveje, så vi hurtigt og effektivt kan bevæge os ud til kunderne.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box