Carl Ras - Boligforeningernes Dag
Adgangskontrol|Bæredygtighed|Låse

Carl Ras

FIND OS VED STAND 6C 

På Carl Ras standen kan du møde vores rutinerede salgsteam, der hver dag samarbejder med boligforeninger og offentlige virksomheder.

Her vil du kunne se og prøve løsninger på myRenz post- og pakkesystemer, DormaKaba adgangskontrol samt høre mere om Carl Ras servicepakken på levering af forbrugsmaterialer og værktøj til den daglig drift af en boligforening. myRENZbox er elektroniske post- og pakkepostkasser, der sikrer en sikker og fleksibel leveringscentral i ejendommen – uanset om det er postbuddet, distributøren, naboen eller vennen, der skal hente eller efterlade noget. Adgangen håndteres på afstand, og systemet kan integreres med flere forskellige nøglesystemer, hvilket minimerer nøgleadministrationen.

Kom nemt i gang med adgangskontrol

Med DormaKabas løsninger på adgangskontrol opnås en nem og nøglefri hverdag – det er nemt for både beboer og ejendomsadministration.

Uanset hvilket behov for adgangskontrol dit projekt har, om der skal bruges et system med nøglekort, nøglebrik, kodetastatur, bluetooth lås osv., så har vi den løsning til elektronisk adgangskontrol, der passer til. Og vi hjælper dig fra start til slut.

Mød os på stand nr. 6C og høre mere om elektroniske løsninger til pakke og post samt nøglefri adgangsløsninger til din ejendom.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN