Damgaard Rådgivende Ingeniører - Boligforeningernes Dag
Energioptimering|Rådgivende ingeniør|Rør|Teknisk rådgivning|Vedligeholdelsesplan

Damgaard Rådgivende Ingeniører

FIND OS VED STAND K5 

Boligens tekniske anlæg sørger overordnet for at boligen er behagelig at opholde sig i. Varmeanlægget sørger for at der tilføres rumvarme i passende omfang, brugsvandsanlægget sørger for at der er koldt og varmt vand i vandhane og bruser, når vi åbner for armaturet. Såfremt bygningen har et ventilationsanlæg, sørger dette for at der tilføres frisk luft. Fælles for alle de tekniske anlæg er at de sørger for komforten så boligen er behagelig at opholde sig i, det er ikke noget vi tænker over i hverdagen, det er blot sådan det er og skal være – lige indtil der er noget som ikke fungerer.

Den løbende vedligeholdelse er første skridt til et velfungerende anlæg – hvad enten det er nyt eller af ældre dato, samt om det er varme, brugsvand eller ventilation. Derfor vil en tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan for ejendommens tekniske anlæg være et godt udgangspunkt, hvor driftsrutiner kontrolleres og der stilles forslag til forbedringer og energibesparende tiltag, samt vurderes på anlæggenes restlevetid.

Brugsvandssystemets rør har en begrænset levetid, på ca. 50 år, afhængig af type og kvalitet. Derfor er det vigtigt at få kontrolleret tilstanden på rørsystemet, således der lægges en plan for fornyelse i god tid inden det er helt nedslidt, og intervallet på rørbrud stiger.

Hvorfor os?
Damgaard Rådgivende Ingeniører er specialister i at hjælpe boligforeninger med tilstandsvurdering, vedligeholdelsesplanlægning og gennemførelse af byggeprojekter med fornyelse af de tekniske anlæg, samt bygningens øvrige komponenter såsom vinduer, tag, altaner mm.

Kom forbi Damgaards stand og få en uforpligtende snak med vores specialister, eller find os på vores hjemmeside www.damgaard-ri.dk.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box