EWII Energi A/S - Boligforeningernes Dag
Bæredygtighed|Ejendomsadministration|Energioptimering|Indeklima|Varme

EWII Energi A/S

FIND OS VED STAND E4 

EWII tilbyder services inden for administration, el, indeklima og varme

Med flytteservice, regningsservice og administrationsservice af elaftaler, kan du som boligudlejer spare både tid og ressourcer.

Udover mindre administration får du større sikkerhed i håndteringen af til- og fraflytning af lejere, tilmelding af elaftaler og regninger. Vi opsætter afregning og opgørelser, så de skaber værdi i din udlejningsvirksomhed og giver et bedre overblik.

Vi gør det nemt at træffe grønne og klimavenlig valg. Vores elaftaler er nemlig 100 % certificeret grøn strøm.

Godt og sundt indeklima sikrer glade lejere

Vi hjælper med råd og vejledning til det gode indeklima i din udlejningsejendom. Det kan vise sig at være en god investering, da din ejendom stiger i værdi og bliver nemmere at leje ud.

Trænger olie- eller gasfyret til en udskiftning, så er en varmepumpe værd at overveje. En klimavenlig varmepumpe sikrer grøn varme til din udlejningsbolig. Og med et abonnement slipper du for uforudsete udgifter og bekymringer.

Hvem er EWII?

Vi er et multiforsyningsselskab, der forsyner hele landet med energiløsninger, som giver luft på bundlinjen uden at gå på kompromis med miljøet. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give vores kunder en god service gennem høj faglighed og personligt nærvær.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box