House Wash - Boligforeningernes Dag
Facader|Facility Management|Kloak|Skybrudssikring|Vedligeholdelsesplan

House Wash

FIND OS VED STAND 3E 

House Wash er en virksomhed, der tilbyder alt inden for udendørsrens og vedligeholdelse af bygninger. Med mange års erfaring hjælper vi trygt og nemt vores kunder med at opnå de ønskede resultater.

Vi tilbyder services som tagrenderens, træterrasserens, facaderens, fliserens, tagrens samt algebehandling af tage.

Vores udstyr inden for tagrenderens gør det muligt at nå helt op til 5. etage, hvilket gør, at man slipper for lift, varsling til kommunen, afspærringer osv. samt de omkostninger, der kommer heraf. Dette betyder, at vi er meget konkurrencedygtige på vores priser. Efter en rensning af tagrender hos House Wash, bliver der udrettet og sendt en opgaverapport med fotodokumentation til jer, hvor vi blandt andet også gør jer opmærksomme på eventuelle fejl og mangler, hvis der skulle være nogen.

Hos House Wash gør vi brug af et højtrykssystem kombineret med varmt vand til vores facade, flise-og træterraserens. Dette gør, at vi ikke skal bruge unødvendige kemikalier til rensningen, og samtidig også skåner jeres fliser, facader og træterrasser. Derudover kører vi mede et 15 års garantiprogram på vores rensninger.

Vi gør kun brug af miljøgodkendte produkter.

Hvis der ønskes et tilbud eller et møde, kan du udfylde nedenstående kontaktformular.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN