Luccon A/S - Boligforeningernes Dag
Byggeregnskab|Rådgivende ingeniør|Renovering|Teknisk rådgivning|Vedligeholdelsesplan

Luccon A/S

FIND OS VED STAND 11B 

Vi glæder os til at tage imod jer og få en snak om vedligeholdelse af belægninger i jeres gårdmiljøer

Hvad tilbyder Luccon?

Hos Luccon tilbydes teknisk rådgivning i forbindelse med renovering og istandsættelse af belægninger både nye og eksisterende. Den tekniske rådgivning starter i det øjeblik i som forening får en ide, i ledes igennem idefasen med de ønsker og behov i må have, igennem udførelsen, hvor der tilbydes både fagtilsyn samt arbejdsmiljøkoordinering til endelig aflevering af jeres istandsatte gårdmiljø.

Ved enhver opgave arbejder Luccon med optimering. Optimering kan blandt andet være råd og vejledning til jer i valg af løsninger hvor I får mest værdi for pengene, samt løsninger som er nemme at drifte.

Luccon har 17 års erfaring med drift og vedligehold af belægninger. Kunderne spænder bredt, fra foreninger over kommuner og entreprenører til udarbejdelse af vejregler og håndbøger for Vejdirektoratet.

Den samlede erfaring giver en klar og præcis virksomhedskarakteristik:

– Engageret
– Troværdig
– Struktureret
– Detaljeorienteret
– Imødekommende
– Helhedsorienterede løsninger
– Tilpasning af løsninger efter behov
– Erfaring fra både private og offentlige kunder

Tilstandsregistrering

Kender du tilstanden på belægningen? Hos Luccon gennemføres mange tilstandsregistreringer af alle typer af belægninger. Ved en tilstandsregistrering registreres belægningens tilstand, med henblik på vurdering af restlevetiden.

Drift og vedligeholdelse

Luccon udarbejder mange rapporter med drift og vedligeholdelse.
En drift og vedligeholdelsesplan tilpasses jeres behov, ønsker og økonomi.

”Et hul i taget udbedres. Dette for at undgå at vand trænger ind i bygningen. Det samme gør sig gældende for belægninger. Vand i belægningen nedbryder de underliggende gruslag og nedbringer restlevetiden på belægningen væsentligt.”

KONTAKT VIRKSOMHEDEN