RACOON RENGØRING & EJENDOMSSERVICE - Boligforeningernes Dag
Ejendomsservice|Elektriker|Facility Management|Rengøring|VVS

RACOON RENGØRING & EJENDOMSSERVICE

FIND OS VED STAND 7A 

Rengøringsfirma, der netop har fejret sit første 25-års jubilæum, søger en boligforening til at dele livets glæder og sorger.

Os: Vi er 150 mænd og kvinder, smukke af bygning, og med gode ansvarsfulde gener, som virkelig kan gøre rent og gøre en forskel. Vi har i årevis plejet virksomhedskulturen, så den i dag står lækker og knivskarp. Vi er til længerevarende forhold, så vi giver gerne vores medarbejdere firmabil, tivolikort, fitness, fredagsbar, god massage og meget mere. Det gør os til en stabil partner uden stor udskiftning.

Vi sørger for hyppig kvalitetskontrol, så romantikken mellem dig og os kan forblive intakt i rigtig mange år. Vi kommer kun selv ud, og kunne aldrig finde på at sende dig en underleverandør.

Dig: Vi søger en boligforening med et par flotte trapper og meget gerne flere. Besidder du også et smukt grønt område, som skal studses i kanterne eller måske luges, er kælderetagen træt eller trænger loftet til en ordentlig omgang, så er det dig vi vil have.

Har du brug for nye rør eller går vandet, har vi egen autoriseret VVS-afdeling, ligesom Racoon El rykker ud, inden lyset slukkes helt.

 

KONTAKT VIRKSOMHEDEN