Redmark - Boligforeningernes Dag
Digitalisering|Regnskab|Revision

Redmark

FIND OS VED STAND 1G 

Redmark er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med speciale inden for andelsbolig- og ejerforeninger. Vores kompetente rådgivere holder sig ajour på området og servicerer hver dag mange foreninger landet over med både rådgivning, revision og opstilling af årsregnskab.

Vi lægger vægt på det tætte samarbejde baseret på en tillidsvækkende dialog med udgangspunkt i den enkelte forenings behov. Vi klæder jer på til at træffe de rigtige beslutninger, der sikrer en sund og fremtidssikret forening, som er attraktiv for områdets beboere. Hvad enten det handler om at udnytte markedets muligheder eller imødekomme udfordringer. Vi holder nemlig fingeren på pulsen og følger udviklingen tæt, og derfor vil I altid kunne få svar på spørgsmål i forbindelse med den daglige administration, finansieringsmuligheder mm.

Vi sætter en ære i at deltage i den årlige generalforsamling, hvor vi sammen skaber et bæredygtigt økonomisk fundament for foreningen. Vi gør kompliceret viden letforståelig, så I som bestyrelse kan koncentrere jer om det, som I er bedst til.

Små nok til at yde den nærværende og personlige service og store nok til at være en kompetent partner i de større sager.

Vi glæder os til at møde jer til Boligforeningernes Dag eller på vores kontor på Flintholm.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN