Siedle Nordic - Boligforeningernes Dag
Adgangskontrol|Bæredygtighed|Dørtelefon

Siedle Nordic

FIND OS VED STAND K8 

Siedle A/S er en familieejet, tysk virksomhed, hvis rødder stikker helt tilbage til midten af det 18. århundrede. Siedles historie startede med et messingstøberi, der siden blev til den første porttelefon. Den blev produceret i 1935 på fabrikken i Schwarzwald i Sydvesttyskland.

I dag er Siedle en hightech-virksomhed med et moderne produktionsapparat, som foregår samme sted som der, hvor det hele startede, og som løser mere end 80 % i egenproduktion. På baggrund af digitalt styrede produktionsmaskiner, velfunderet viden og traditionel håndværkskunst udvikles produkter i kompromisløs kvalitet.

Siedle er førende på markedet inden for dør- og bygningskommunikation, der forbinder ude og inde, i Tyskland og i talrige europæiske lande. Overgangen mellem ude og inde kalder vi for tærskelzonen. Det er her, Siedle har sit fokus.

Med ambitionen om at producere de bedste, mest holdbare og bæredygtige produkter på markedet kombinerer Siedle tidløst design, meningsfyldt materialitet og gennemtænkt funktionalitet.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box