SJELDANI Boligadministration - Boligforeningernes Dag
Ejendomsadministration|Jura|Teknisk rådgivning|Vedligeholdelsesplan|Vedtægter

SJELDANI Boligadministration

FIND OS VED STAND 26D 

Anderledes boligadministration

Det kan lyde som lidt af en floskel, når man kalder sig selv anderledes. Især indenfor en branche, hvor hverdagen er fyldt med mere eller mindre ensartede opgaver.

Opkrævning af boligafgifter, betaling af regninger, bogføring af bilag lyder ensformigt – hvordan kan det gøres anderledes? At være anderledes betyder, at man ikke ligner de andre. Det siger man normalt ikke højt, men vi vil gerne prale med det.

Vores handlinger udspringer af et ønske om at være pligtopfyldende, samarbejdsvillige og ikke mindst er personlige. Det betyder noget for os, at de gamle værdier bliver holdt i hævd.

Ejendomsadministration er alvorligt, men vi møder opgaverne med godt humør. Vi sætter venlighed højt, hurtig ekspedition endnu højere. Så kan du nemlig komme videre, og vi beholder benene på jorden. Vi er ildsjæle, der brænder for at skabe tryghed og struktur, og sammen tænker vi nyt. Vi skaber brugervenlig ejendomsadministration ved hjælp af ny teknologi.

Vi er anderledes, fordi ingen er ens.

Om SJELDANI 

Hos SJELDANI tilbyder vi høj faglig kompetence og individuelle løsninger til ejerforeninger og andelsboligforeninger samt andre typer boligforeninger, som er drevet af beboerdemokrati.

Ejendomsadministration er hos os en hjertesag, og idealismen går hånd i hånd med visionen, der leder os og giver os mulighed for at skabe tryghed omkring det vigtigste for alle – nemlig hjemmet.

 

 

KONTAKT VIRKSOMHEDEN