SSG - Boligforeningernes Dag
Ejendomsservice|Fugt|Indeklima|Rengøring|Vand

SSG

FIND OS VED STAND A6 

Vi skaber tryghed ved at tage hånd om mennesker, værdier og bygninger

SSG startede i Danmark i 1993, og vi er i dag markedsledende inden for skadeservice, industri- og ejendomsservice i Norden. Vi står i spidsen, når det kommer til vedligehold af bygningsaktiver, at forebygge om minimere skader samt at redde værdier.

Skadeservice er kernen i vores forretning – både den akutte del og udbedring af alle typer følgeskader. Vi håndterer naturligvis hele forløbet fra skadesmodtagelse til tilbagelevering af det renoverede indbo til kunden.

Vi har gennem mange år haft et omfattende samarbejde med både private- og almene boligforeninger og kender derfor disse kunders specifikke behov og ønsker.

SSG kan tilbyde en lang række forskellige ydelser til boligforeningerne i Danmark, der udover akut hjælp i forbindelse med vand-, storm- og brandskader og ved indbrud og hærværk bl.a. omfatter fugt- og skimmelundersøgelser, rens af facader, tagrender og ventilation, bekæmpelse og rengøring efter skadedyr som væggelus og rotter m.m.

Derudover kan SSG tilbyde egen døgnbemandet vagtcentral, der har åbent 24/7/365, hvor vi bl.a.  kan håndtere og visitere beboeropkald fra boligforeninger og lignende med afsæt i kundens forholdsordre.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box