Videx Danmark - Boligforeningernes Dag
Adgangskontrol|Døre|Dørtelefon|Facader|Låse

Videx Danmark

FIND OS VED STAND 18D 

DØRTELEFONER & ADGANGSKONTROL – Totalleverandør af unikke løsninger.

I Videx har vi dedikeret hverdagen til at gøre facaderne på de danske huse og lejligheder mere indbydende, og samtidigt skabe større tryghed for ejendommens beboere, i form af dørtelefoner og komplette anlæg.

Vores mål er at levere høj kvalitet og brugervenlighed af alle vores produkter, hvad end vi taler om dørtelefoner eller adgangskontrol. Derfor arbejder vi hele tiden på at videreudvikle på vores produkter, og samtidigt kunne tilbyde løsninger, der kan følge med den teknologiske udvikling, så vi fortsat kan være i spidsen de næste mange år.

Igennem de sidste 30 år har vi formået at skabe en omfattende produktlinje, der gør at vi ikke tøver med at kalde os en af de førende indenfor dørtelefonbranchen. Vi tilbyder i dag totalløsninger i samarbejde med el-installatører, låsesmede, arkitekter, bygherrer, ejendomsinspektører og rådgivende ingeniører – kort sagt: en kvalitetsløsning for alle.

Hos Videx har vi fokus på 3 ting:
– at levere kvalitet der holder.
– at kombinere italiensk design med dansk håndværk.
– at følge produktet til dørs med den bedste finish, service og support markedet tilbyder.

Videx Danmark blev stiftet i 1986 af Hans Albertsen og er en dansk familieejet virksomhed. Til dagligt ledes Videx af hans datter Julie Albertsen, fra hovedkontoret på Østerbro i København.

Helt i tråd med Hans’ vision hylder vi stadig mottoet:
“… fordi det skal være trygt at vælge Videx“.

Det er i den ånd, Julie Albertsen ønsker at føre Videx videre ind i det næste årti – og det er i den ånd, vi byder dig velkommen som kunde hos os.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN