Videx ApS - Boligforeningernes Dag
Adgangskontrol|Dørtelefon

Videx ApS

FIND OS VED STAND 15D 

Videx Danmark blev stiftet i 1986 af Hans Albertsen og er en dansk familievirksomhed, der dagligt ledes af hans datter Julie Albertsen fra hovedkontoret på Østerbro i København.

Igennem de sidste 30 år har vi formået at skabe en omfattende produktlinje, der gør, at vi ikke tøver med at kalde os en af de førende indenfor dørtelefonbranchen. Vi tilbyder i dag totalløsninger i samarbejde med el-installatører, arkitekter, bygherrer, ejendomsinspektører og rådgivende ingeniører – kort sagt: En kvalitetsløsning for alle. I Videx har vi dedikeret hverdagen til, at gøre facaderne på de danske huse og lejligheder mere indbydende og samtidigt skabe større tryghed for ejendommens beboere.

Vores mål er at levere høj kvalitet og brugervenlighed af alle vores produkter, hvad end vi taler om dørtelefoner eller adgangskontrol. Vi arbejder hele tiden på at videreudvikle på vores produkter og samtidig kunne tilbyde løsninger, der kan følge med den teknologiske udvikling, så vi også kan være i spidsen de næste mange år. Hos Videx har vi fokus på 3 ting: At levere kvalitet, der holder, at kombinere italiensk design med dansk håndværk og at følge produktet til dørs med den bedste finish, service og support, som markedet tilbyder.

Helt i tråd med Hans’ vision hylder vi stadig mottoet: ” … fordi det skal være trygt at vælge Videx.” Det er i den ånd, Julie Albertsen ønsker at føre Videx videre ind i det næste årti – og det er i den ånd, vi byder dig velkommen som kunde hos os.

KONTAKT VIRKSOMHEDEN