Vi gentager succesen fra sidste år - Boligforeningernes Dag

Vi gentager succesen fra sidste år

Den første afvikling af Boligforeningernes Dag i foråret var en succes, som faldt i god jord hos  både udstillere og besøgende. For dem skabte messen rammerne for ny viden, nye kontakter og nye samarbejder. 

Gudrun Rasmussen fra andelsboligforeningen AB Ingemann i Slagelse fortæller: ”Vi står overfor en renovering i vores forening. Derfor er der mange ting, vi mangler klarhed over, og vi har fået rigtig mange gode svar i løbet af Boligforeningernes Dag. Messen har været meget givende og hyggelig, og folk er venlige og imødekommende. Jeg synes virkelig, det er et godt tiltag.”

Derfor gentager vi naturligvis succesen til næste år, når vi endnu en gang afvikler boligforeningernes Dag d. 4 marts 2023 i Forum – denne gang med temaet “Den sunde boligforening”.

RELATEREDE INDLÆG

Vi ses på lørdag!

Så er det på lørdag d. 4. marts, at Boligforeningernes Dag 2023 løber af stablen. Dørene åbner kl. 9:00 og der er gratis adgang –

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen på fredag med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link