Vi gentager succesen i 2024 - Boligforeningernes Dag

Vi gentager succesen i 2024

Det var med stor succes, da Boligforeningernes Dag blev afholdt i foråret 2023. Derfor er vi glade for at kunne meddele, at vi igen vil afholde Boligforeningernes Dag i Forum lørdag d. 2. marts 2024.

Vi ser frem til at byde andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger velkommen til en dag fyldt med viden, inspiration og netværk. Temaet for messen er Fremtidens boligforening – et emne som vi glæder os til at udforske gennem en bred vifte af spændende oplæg og samtaler med mere end 100 udstillere. 

Et bestyrelsesmedlem fra AAB Eigilshus Andelsforening har udtalt sig om et af oplæggene på Hovedscenen og sagde: “Hun fortalte om fremtidsvisioner om vores foreningsliv. Det har været vanvittig inspirerende.” 

Næstformanden i AAB Vejle har også udtrykt deres mål for at deltage på messen og sagde: “Faktisk er vi her for at se, om der er noget, vi ikke selv har tænkt på. Kan vi få nogle ideer som bestyrelse til nogle af de nye ting, vi gerne vil lave.”

Det er netop dét, denne messe sigter mod – at levere nye ideer og inspiration til boligforeninger.

Så sæt kryds i kalenderen for Boligforeningernes Dag 2024 og deltag i en dag, der vil hjælpe med at forme fremtiden for boligforeninger.

RELATEREDE INDLÆG

Vi ses på lørdag!

Så er det på lørdag d. 2. marts, at Boligforeningernes Dag 2024 løber af stablen. Dørene åbner kl. 9:00, og der er gratis adgang –

Lav dit eget messeprogram

Vi tyvstarter messen med en velkomst-SMS. Her vil du som tilmeldt til messen nemlig modtage en SMS fra Boligforeningernes Dag med et link til en