Vigtige tidspunkter: Få styr på dagens forløb  - Boligforeningernes Dag

Vigtige tidspunkter: Få styr på dagens forløb 

 

Dørene til Boligforeningernes Dag åbnes kl. 09:00, hvor messecrewet vil stå klar i indgangen til at modtage jer. Kl. 10:30 vil Carsten V. Jagerkilde, direktør i Min Boligforening, byde jer alle velkommen på Hovedscenen, inden det går løs med oplæg, talks, aktiviteter og networking.

Første oplæg på Hovedscenen starter kl. 10:40, hvor du kan høre Camilla Van Deurs fortælle om Københavns boligudfordringer og -muligheder. På Torvescenen er første oplæg kl. 11:00, hvor Søren Ibsen, salgschef og partner i Greenpipe, der er sponsor på messen, vil gøre os klogere på bæredygtig renovering af faldstammer.

I Netværksloungen starter aktiviteterne allerede kl. 10:00 med dagens første netværksession om den gode generalforsamling. Husk, at deltagelse i netværkssessions ikke kræver tilmelding, men fungerer efter først-til-mølle princippet. Det er derfor en god ide at være der lidt før en netværksessions start.

Kl. 17:30 forvandler begivenhederne på Torvescenen sig til gårdfest, hvor der vil være øl, god stemning og rig mulighed for at vende dagens indtryk.

Kl. 18:30-19:00 rundes dagen af, og I kan gå fra messen med ny viden og spændende ideer til fremtiden i jeres boligforening.

 

RELATEREDE INDLÆG

Områder og aktiviteter

Boligforeningernes Dag er indholdsrig, og I får derfor en gennemgang af de forskellige områder, I kan besøge. Få i øvrigt det store overblik over, hvad

Sessions i Netværksloungen

  Det at møde ligesindede med lignende udfordringer samt at få et par gode råd og anbefalinger er værdsat hos både nye som erfarne bestyrelsesmedlemmer.

Arrangeres af

Min Boligforening ApS

info@bfdag.dk
Messens åbningstid: 09.00-19.00

Persondata- og cookiepolitik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box