Aktivitetszoner - Boligforeningernes Dag

Aktivitetszoner

Udover at du på messen har mulighed for at møde og blive inspireret af en lang række oplægsholdere og udstillende virksomheder, vil der også være rig mulighed for sjov og kreativ tænkning. På messen har du nemlig mulighed for at opleve tre aktivitetszoner, hvor både sanserne og drømme kan få frit løb. 

Petanquebanen

I samarbejde med

Brunata inviterer messens besøgende til et slag petanque og gårdhygge ved lørdagens messe. Det traditionelle franske kuglespil, som nok er mest kendt for at blive dyrket i det sommervarme Sydfrankrig, er i dag blevet en verdensomspændende sport, som dyrkes på alle niveauer og af alle aldersgrupper. Sportsgrenen har ligeledes vundet indpas i mange københavnske baggårde og vil derfor også være at finde ved dette års messe.

 

I løbet af dagen vil der blive afholdt fire konkurrencer, med spændende præmier fra Brunata og udfordringer for alle. Konkurrencerne finder sted kl.11, 12,14 og 16, og alle er velkommen til at deltage, så tag din nabo eller andre fra din boligforening med og få jer en god snak over et spil petanque. 

For børn

Leg er med til at forme og udvikle børn i løbet af deres opvækst. Planleg inviterer barnlige sjæle en tur forbi deres store legeplads under Boligforeningernes Dag. Her kan du få inspiration til, hvordan dit gårdmiljø kan forvandles til en skøn oase for boligforeningens unger.   

Foren det sociale med det praktiske

Nortec åbner deres eget fællesvaskeri til Boligforeningernes Dag for at vise, hvordan et attraktivt, bæredygtigt, funktionelt og omkostningseffektivt vaskeri kan se ud. Her kan du hyggesnakke med din nabo, læse en bog eller nyde en kop kaffe. Se hvordan jeres fællesvaskeri kan forene det sociale med det praktiske.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box