NETVÆRKSLOUNGE Archives - Boligforeningernes Dag
Azets_white-e1600856161363-1024x351
præsenterer

NETVÆRKSLOUNGE

Mød andre boligforeninger

Det at møde ligesindede med lignende udfordringer samt at få et par gode råd og anbefalinger er værdsat hos både nye som erfarne bestyrelsesmedlemmer. Nogle har endda besøgt hinandens boligforeninger for at besigtige bygge- og renoveringsprojekter.

Citat: “At netværke handler lige så meget om at give som at tage.

Og det er humlen ved at netværke, nemlig at tilbyde hjælp og viden til andre og give sig lidt tid til at vise f.eks. sit nye tagprojekt frem for en anden bestyrelse, der står overfor en beslutning om samme store investering.

I vores Netværkslounge kan alle dagen igennem få en snak med andre bestyrelsesmedlemmer. Loungen er så at sige åben for netværk fra kl. 9.00-19.00.

Fire netværkssessioner

Fire gange i løbet af dagen faciliterer vi en netværkssession. Her vil en ekstern facilitator hjælpe alle i gang med at skabe en dialog. En netværkssession vil have et emne, f.eks. “Bedre bestyrelse – gode råd om bestyrelsesarbejdet”,  for at sætte et fokus for samtalerne. En netværkssession vil vare ca. 30-45 min.

Der er ikke tilmelding til netværkssessionerne, så det er først-til-mølle.

I netværksloungen vil Jørgen S. Lauritsen som facilitator sikre at boligforeningerne får lejlighed til at sparre med hinanden, udveksle erfaringer og få svar på nogle af de udfordringer de står med. I netværksloungen vil der blive bragt en række temaer op, som deltagerne kan drøfte og komme med input til. Alt vil foregå på enkel og tillidsfuld måde, så alle har mulighed for at deltage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Holler Box