NETVÆRKSLOUNGE Archives - Boligforeningernes Dag
Azets_white-e1600856161363-1024x351
præsenterer

NETVÆRKSLOUNGE

Mød andre boligforeninger

Det at møde ligesindede med lignende udfordringer samt at få et par gode råd og anbefalinger er værdsat hos både nye som erfarne bestyrelsesmedlemmer. Nogle har endda besøgt hinandens boligforeninger for at besigtige bygge- og renoveringsprojekter.

Citat: “At netværke handler lige så meget om at give som at tage.

Og det er humlen ved at netværke, nemlig at tilbyde hjælp og viden til andre og give sig lidt tid til at vise f.eks. sit nye tagprojekt frem for en anden bestyrelse, der står overfor en beslutning om samme store investering.

I vores Netværkslounge kan alle dagen igennem få en snak med andre bestyrelsesmedlemmer. Loungen er så at sige åben for netværk fra kl. 9.00-17.00.

Fire netværkssessioner

Fire gange i løbet af dagen faciliterer vi en netværkssession. Her vil en ekstern facilitator hjælpe alle i gang med at skabe en dialog. En netværkssession vil have et emne, f.eks. “Bedre bestyrelse – gode råd om bestyrelsesarbejdet”,  for at sætte et fokus for samtalerne. En netværkssession vil vare ca. 30-45 min.

Der er ikke tilmelding til netværkssessionerne, så det er først-til-mølle.

PROGRAMMET FOR NETVÆRKSLOUNGE

HOVEDSCENENS KONFERENCIER

Anne Glad er konferencier og moderator på Hovedscenen, hvor I kan opleve foredrag, debatter og oplæg indenfor en bred vifte af emner. Anne Glad er bl.a. kendt som livsstilsekspert i DR-programmet ‘Kender Du Typen?’, hvor hun bruger sin store viden om og indgående kendskab til danskernes forbrugs- og livsstilsvaner til at gætte kendte gæster ud fra deres hjem.